Džiovintos Braškės | Braškių milteliai (IŠPARDUOTA)

13,0085,00 su PVM

Pristatymas
  • Standartinis (1-5 darbo dienos) — 2 Eur
  • Kurjeris (1-5 darbo dienos) — 4-5 Eur

Braškių valgymo nauda sveikatai

Iki šiol buvo atlikta daugybė mokslinių tyrimų, įrodančių teigiamą uogų valgymo naudą. Braškės nėra išimtis, ir yra daug įrodymų, kad jos – naudingos sveikatai.

Turtinga braškių sudėtis: vitaminai ir mineralai

Braškės yra sveikas maistas, turintis daug vitaminų ir maistinių medžiagų. Štai keletas vitaminų ir mineralų, kuriuos galima gauti reguliariai vartojant braškes:

Vitaminas C: atsakingas už odos sveikatą ir žaizdų gijimą. Mokslininkų teigimu, braškėse yra daugiau vitamino C, nei bet kuriose kitose uogose.

Kalis: atsakingas už raumenų susitraukimus, kraujospūdžio mažinimą ir širdies plakimo intensyvumo kontrolę.

Folio rūgštis (kitaip žinoma kaip vitaminas B9): svarbi tuo, kad padeda organizme formuotis RNR ir DNR. Labai svarbu, kad nėščios moterys gautų pakankamai folio rūgšties, nes jos trūkumas gali padidinti vaiko anencefalijos (patologiją, kai gimęs vaikas neturi skalpo ir kaukolės skliauto, bet veidinė dalis yra santykinai normali) riziką.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.

Klientai taip pat perka:

Džiovintos Gervuogės | Gervuogių milteliai (IŠPARDUOTA)
Džiovintos Vyšnios | Vyšnių milteliai (IŠPARDUOTA)